En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: 60 anys de Casal. 30 anys del Grup de Catifaires
  • EDITORIAL: 60 anys de Casal. 30 anys del Grup de Catifaires
El Casal expressa el desig que el nou any 2024 compleixi les expectatives de totes les persones sòcies del Casal.
Us desitgem un millor any 2024.

Un sincer record per totes les persones que han traspassat l’any que deixem enrere.

Donem la benvinguda als nous socis i sòcies donats d’alta durant l’any 23.
Esteu a la vostra casa. Animeu als vostres amics i coneguts a fer-se socis del Casal. Som més que un Casal. Us convidem que a més de participar en les activitats i serveis del Casal, aporteu les vostres idees i projectes culturals i d’esbarjo, així com les vostres crítiques constructives, per fer un Casal de tots, on cadascú trobi el seu espai: El Casal Petit i la Cucamolla pels nostres infants, la Gent Gran, tallers de tota mena, els intrèpids viatgers, els amants del teatre, del cine fòrum, de les tertúlies, de les conferències i presentacions de llibres, catifes de flors, de les nostres festes populars i de la defensa de la llengua i la cultura catalana.

Aquest any tenim dues celebracions pròpies.

El Casal Cultural ja té 60 anys. A més del logo commemoratiu que farem servir a les nostres comunicacions, al llarg de l’any es faran actes que dignifiquin l’aniversari.
Un fort agraïment a totes les persones voluntàries que al llarg d’aquests 60 anys han fet possible que el Casal es mantingui com un referent de Cultura, de trobada de les persones i de defensa dels drets humans i de Catalunya.

El grup Catifaire el Casal també commemora el seu 30 aniversari. El Casal està federat a la Federació Catalana de Catifaires i n’és un membre molt actiu tant a nivell nacional, estatal i internacional.
Aquest any ha estat impulsor de la signatura a l’agost de la sol·licitud a la UNESCO per la declaració de les Catifes de Flors com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, procés que està avalat i signat per 4 estats: Bèlgica, Malta, Mèxic i Espanya. Culminarà l’Any 25.

Tenim encara present la crisi econòmica que ens afecta a tots.
Desitgem que l’any nou ens porti aires de pau, de mesures urgents contra el canvi climàtic, d’erradicació de la violència de gènere, de lluita contra les desigualtats de tot tipus, i per sobre de tot que s’aturi el genocidi que es perpetra a Gaza.
Un agraïment a la cooperativa Som Energia, que ens ha fet una aportació de 10 de les 33 plaques fotovoltaiques que el Casal instal·larà en breu. Farem una petita aportació al medi ambient i a la nostra economia.

Que siguem feliços.
Àlvar Yáñez
President del Casal Cultural

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com